Košarica

Košarica

2024
Slikar

Uvjeti usluge

PREGLED

Ovom web stranicom upravljaju eČestitke. Na cijeloj web stranici izrazi “mi”, “mi” i “naši” odnose se na eČestitke. eČestitke nudi ovu web stranicu, uključujući sve informacije, alate i usluge dostupne na ovoj web stranici vama, korisniku, pod uvjetom da prihvatite sve ovdje navedene uvjete, uvjete, pravila i obavijesti.

Posjetom naše web stranice i / ili kupnjom sudjelujete u našoj “Usluzi” i prihvaćate da se obvezujete sljedećim uvjetima i odredbama (“Uvjeti usluge”, “Uvjeti”), uključujući dodatne uvjete i odredbe i pravila koje su ovdje spomenute i / ili dostupne hipervezom. Uvjeti usluge primjenjuju se na sve korisnike web mjesta, uključujući sve korisnike, dobavljače, kupce, trgovce.

Pažljivo pročitajte Uvjete usluge prije nego što pristupite ili koristite našu web stranicu. Pristupom ili korištenjem bilo kojeg dijela web stranice, pristajete biti obvezani ovim Uvjetima usluge. Ako se ne slažete sa svim uvjetima ovog sporazuma, možda nećete moći pristupiti web mjestu ili koristiti bilo koje usluge.

Sve nove značajke ili alati koji su dodani u trenutnu e-trgovinu također su podložni Uvjetima usluge. Na ovoj stranici možete u bilo kojem trenutku pregledati najnoviju verziju Uvjeta usluge. Pridržavamo pravo ažuriranja, izmjene ili zamjene bilo kojeg dijela Uvjeta usluge objavljenom na našoj web stranici. Vaša je odgovornost periodično provjeravati promjene na ovoj stranici. Vaša stalna upotreba ili pristup web mjestu nakon objavljivanja bilo kakvih promjena predstavlja prihvaćanje tih promjena.

Naša je trgovina smještena na SiteGround Spain S.L .. Pružaju nam internetsku platformu koja nam omogućava prodaji proizvoda i usluga.

ODJELJAK 1 – UVJETI ONLINE TRGOVINE

Prihvaćanjem Uvjeta usluge izjavljujete da ste u svojoj državi ili provinciji prebivališta punoljetni ili da ste punoljetni u svojoj državi ili provinciji prebivališta. Dajete nam svoj pristanak da dopuštate bilo kojem maloljetnom članu obitelji, koji održavate da koristi ovu stranicu.
Naše produkte zabranjeno je koristiti u bilo koje nezakonite ili neovlaštene svrhe. Ne možete upotrebljavati Uslugu na način kršenja zakona u vašoj nadležnosti (uključujući zakone o autorskim pravima, ali nisu ograničeni na njih).
Ne smijete prenijeti nikakve bilo koji kôd destruktivne prirode.
Kršenje ili kršenje bilo kojeg od Uvjeta rezultirat će trenutnim ukidanjem vaših usluga.

ODJELJAK 2 – OPĆI UVJETI

Pridržavamo pravo odbiti uslugu bilo kome iz bilo kojeg razloga u bilo kojem trenutku.
Shvaćate da se vaš sadržaj (ne uključujući podatke o kreditnoj kartici) može prenijeti nekodirano i uključivati ​​(a) prijenose preko različitih internetskih mreža; i (b) izmjene kako bi se uskladile i prilagodile tehničkim zahtjevima priključnih mreža ili uređaja. Podaci o kreditnoj kartici uvijek se kriptiraju tijekom prijenosa preko interneta.
Slažete se da nećete reproducirati, umnožavati, kopirati, prodavati, preprodavati ili iskorištavati bilo koji dio Usluge, korištenje Usluge ili pristup Usluzi ili bilo koji kontakt na web mjestu putem kojeg se usluga pruža, bez izričitog pismenog odobrenja od nas.
Naslovi koji se koriste u ovom sporazumu uključuju se samo radi praktičnosti i neće ograničiti ili na drugi način utjecati na ove Uvjete.

ODJELJAK 3. – TOČNOST, POTPUNOST I SAVRŠENOST INFORMACIJA

Ne odgovaramo ako informacije dostupne na ovom mjestu nisu točne, potpune ili aktualne. Materijal na ovoj web stranici dostupan je samo za opće informacije i ne treba se oslanjati na njega niti se koristiti kao jedini temelj za donošenje odluka bez savjetovanja s primarnim, tačnijim, potpunijim ili pravovremenijim izvorima informacija. Svako pouzdanje u materijale na ovim stranicama na vlastiti je rizik.
Ova web stranica može sadržavati određene povijesne podatke. Povijesne informacije, nužno, nisu aktualne i pružaju se samo u vaše svrhe. Pridržavamo pravo promjene sadržaja ove stranice u bilo koje vrijeme, ali nemamo obvezu ažurirati nikakve podatke na našoj web stranici. Slažete se da je vaša odgovornost nadzirati promjene na našem web mjestu.

ODJELJAK 4 – IZMJENE USLUGE I CIJENE

Cijene naših proizvoda mogu se promijeniti bez prethodne najave.
Pridržavamo pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili prekinuti Uslugu (ili bilo koji njegov dio ili sadržaj) bez najave.
Nećemo biti odgovorni vama niti bilo kojoj trećoj strani za bilo kakve izmjene, promjene cijena, obustavu ili prekid usluge.

ODJELJAK 5 – PROIZVODI ILI USLUGE (AKO JE PRIMENJIVO)

Određeni proizvodi ili usluge mogu biti dostupni isključivo putem interneta. Ti proizvodi ili usluge mogu imati ograničenu količinu i podliježu vraćanju ili zamjeni samo u skladu s našim pravilima povratka.
Potrudili smo se što je moguće točnije prikazati boje i slike naših proizvoda koji se pojavljuju.