Košarica

Košarica

2024
Slikar

Pravila o privatnosti

ODJELJAK 1 – KAKO POSTUPAMO VAŠIM INFORMACIJAMA?

Kada nešto kupite u našoj trgovini, u sklopu procesa kupovine i prodaje ili nam pošaljete poruku putem internetskih obrazaca sa naše web stranice, prikupljamo osobne podatke koje nam date kao što su vaše ime, adresa i adresa e-pošte.
Kada pregledavate našu e-trgovinu, automatski primamo i vašu internetsku adresu(IP) vašeg računala kako bismo nam pružili informacije koje nam pomažu da saznamo više o vašem pregledniku i operativnom sustavu.

Marketing putem e-pošte (ako je primjenjivo):

Uz vaše dopuštenje, možemo vam slati e-poštu o našoj trgovini, novim proizvodima i drugim novostima.

ODJELJAK 2 – SAVRŠEN

Kako dobivate moj pristanak?

Kada nam dajete osobne podatke za dovršavanje transakcije, ovjerite vašu kreditnu karticu, izvršite narudžbu, dogovorite isporuku ili vratite kupnju, podrazumijevamo da pristajete na njihovo prikupljanje i korištenje samo iz tog određenog razloga.
Ako tražimo vaše osobne podatke iz sekundarnog razloga, poput marketinga, tražit ćemo vas izravno za vašu iskazanu suglasnost ili ćemo vam pružiti priliku da kažete ne.

Kako mogu povući svoj pristanak?

Ako se nakon prijavljivanja predomislite, možete povući svoj pristanak da vas u bilo kojem trenutku kontaktiramo za nastavak prikupljanja, korištenja ili otkrivanja vaših podataka, kontaktirajući nas na info@e-cestitke.hr ili slanje nas na:

E-čestitke
Prešernova 12
1000 Ljubljana
Slovenija

ODJELJAK 3 – RAZKRIVANJE

Možemo otkriti vaše osobne podatke ako nas to zahtijeva zakon ili ako kršite naše Uvjete usluge.

ODJELJAK 4 – SITEGROUND

Naša je trgovina smještena na SiteGround Spain S.L. serveru. Pružaju nam internetsku platformu koja nam omogućava da prodajemo proizvode i usluge.
Vaši se podaci pohranjuju u pohranu podataka, baze podataka i putem aplikacije WordPress / Woocommerce u SiteGroundu. Oni pohranjuju vaše podatke na sigurnom poslužitelju iza vatrozida.

Plaćanje:

Ako odaberete izlaz izravnog plaćanja za dovršetak kupnje, tada SiteGround pohranjuje podatke vaše kreditne kartice. Šifrirano je putem standarda sigurnosti podataka platne kartice (PCI-DSS). Podaci o vašoj kupnji pohranjuju se samo onoliko dugo koliko je nužno da biste dovršili kupnju. Nakon toga se podaci o transakciji kupnje brišu.
Svi pristupnici za izravno plaćanje pridržavaju se standarda koje postavlja PCI-DSS kao što vodi PCI Vijeće za sigurnosne standarde, što je zajednički napor marki poput Visa, Mastercard, American Express i Discover.
PCI-DSS zahtjevi pomažu osigurati sigurno rukovanje podacima o kreditnoj kartici od strane naše trgovine i njenih pružatelja usluga (https://www.siteground.com/kb/what_is_pci_compliance/).
Za više uvida, možda ćete htjeti pročitati i Uvjete pružanja usluge Skupa stranica (https://www.siteground.com/viewtos/siteground_terms_of_service) ili Izjavu o privatnosti (https://www.siteground.com/viewtos/privacy_policy).

ODJELJAK 5 – USLUGE TREĆIH STRANA

Općenito, treće strane davatelji usluga koje mi koristimo prikupljat će, koristiti i objavljivati ​​vaše podatke samo u onoj mjeri u kojoj su im potrebni za obavljanje usluga koje nam pružaju.
Međutim, određeni pružatelji usluga treće strane, poput gateway-a za plaćanja i drugih procesora platnih transakcija, imaju svoja pravila o privatnosti u odnosu na podatke koje smo im dužni pružiti za vaše transakcije povezane s kupnjom.
Za ove davatelje usluga preporučujemo vam da pročitate njihova pravila o privatnosti kako biste mogli razumjeti način na koji će ovi pružatelji podataka postupati s vašim osobnim podacima.
Posebno imajte na umu da se određeni pružatelji usluga mogu nalaziti u objektima koji su različiti od onih koji su ti ili mi. Dakle, ukoliko odlučite nastaviti s transakcijom koja uključuje usluge trećeg davatelja usluga, tada vaši podaci mogu postati podložni zakonima nadležnosti (a) u kojima se taj pružatelj usluga ili njegovi objekti nalaze.
Primjerice, ako se nalazite u Hrvatskoj i transakcija se obrađuje pristupnikom plaćanja koji se nalazi u Sjedinjenim Državama, tada vaši osobni podaci koji se koriste za dovršavanje te transakcije mogu biti podložni otkrivanju prema zakonodavstvu Sjedinjenih Država, uključujući Patriot Act.
Nakon što napustite web mjesto naše trgovine ili budete preusmjereni na web mjesto ili aplikaciju treće strane, više ne upravljate ovim Pravilima o privatnosti niti Uvjetima pružanja usluge naše web stranice.

Linkovi:

Kada kliknete na neke linkove na našoj e-trgovini, oni vas mogu usmjeriti od naše stranice. Nismo odgovorni za postupke privatnosti drugih web mjesta i potičemo vas da pročitate njihove izjave o privatnosti.

Google analitika:

Naša trgovina koristi Google Analytics kako bi nam pomogla da saznamo tko posjećuje našu web stranicu i koje se stranice pregledavaju.

ODJELJAK 6 – SIGURNOST

Da bismo zaštitili vaše osobne podatke, poduzimamo razumne mjere opreza i slijedimo najbolje prakse u industriji kako bismo bili sigurni da se ne primjereno izgube, zloupotrijebe, pristupe, otkriju, izmijene ili unište.
Ako nam date svoje podatke o kreditnoj kartici, podaci se šifriraju pomoću tehnologije zaštićenog sloja utičnice (SSL) i pohranjuju uz AES-256 enkripciju. Iako nijedna metoda prijenosa putem Interneta ili elektroničke pohrane nije 100% sigurna, slijedimo sve PCI-DSS zahtjeve i primjenjujemo dodatne opće prihvaćene industrijske standarde.

ODJELJAK 7 – KOLAČIĆI

Ovdje je popis kolačića koji koristimo. Ovdje smo jih nabrojali, tako da možete odabrati želite li isključiti kolačiće ili ne.

ODJELJAK 8 – DOBA SAVJESTA

Korištenjem ove web stranice izjavljujete da ste u svojoj državi ili provinciji prebivališta punoljetni ili da ste punoljetni u svojoj državi ili provinciji prebivališta i dali ste nam svoj pristanak da dopustite bilo koji od vaših maloljetnika za upotrebu ove stranice.

ODJELJAK 9. – PROMJENE PRAVILA PRIVATNOSTI

Pridržavamo pravo izmijeniti ova pravila privatnosti u bilo kojem trenutku, zato je molimo da je često pregledavate. Promjene i pojašnjenja stupaju na snagu odmah nakon njihova objavljivanja na web mjestu. Ako unesemo materijalne promjene u ovo pravilo, obavijestit ćemo vas ovdje da je ažurirano, tako da budete svjesni kakve podatke prikupljamo, kako ih koristimo i pod kojim okolnostima, ako ih ima, koristimo i / ili otkrivamo to.
Ako je naša trgovina kupljena ili pripojena drugoj tvrtki, vaši podaci mogu se prenijeti novim vlasnicima kako bismo mogli nastaviti prodavati proizvode vama.

PITANJA I INFORMACIJE O KONTAKTU

Ako želite: pristupiti, ispraviti, izmijeniti ili izbrisati sve osobne podatke koje imamo o vama, registrirati žalbu ili jednostavno želite više informacija kontaktirajte nas na info@e-cestitke.hr ili poštom na

E-ČESTITKE
Prešernova 12
1000 Ljubljana
Slovenija